Beste leden en bezoekers,

Welkom op de website van Nicolas Appert, de studievereniging van de studie levensmiddelentechnologie en daaraan verwante studies. Op deze site kan je van alles over ons vinden, zoals de agenda, geschiedenis en de verschillende commissies die wij hebben. Kijk eens rond en zie wat Nicolas Appert doet!

Het nieuwe academisch jaar is weer van start gegaan en we zijn meteen goed weg uit de startblokken. Na een fantastisch voorjaar met de biercantus, verschillende excursies, de barbecue, de ledenactiviteit en natuurlijk wat leuke feestjes hebben we meteen onze kick-off party al gehad. Ook ben ik superblij met de nieuwe almanak! Ik heb zo veel zin in komende periodes waarin we heel veel leuke activiteiten gepland hebben. Ik ga natuurlijk niet te veel verklappen, maar het Sintershaken en de nieuwjaarsborrel staan in ieder geval al gepland!

Het huidige bestuur 2016-2017 bestaat uit zes mensen. Samen houden wij de vereniging draaiende en zorgen we dat er allerlei leuke dingen georganiseerd kunnen worden! Activiteiten organiseren kunnen we natuurlijk niet alleen, en daarom hebben we de hulp van onze commissies. Sybren Zondervan is onze vicevoorzitter die zorgt dat alle commissies goed hun best doen. Kevin Frencken is onze secretaris, en zorgt voor de mail. Je kunt ons altijd bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verder is Leonie Waardenburg onze PR-commissaris en heeft contact met onze sponsoren en Anique Lemmers, de penningmeester, gaat over alle geld- en bankzaken. Als vijfde zorgt de studiecommissaris, Tessa Schoones, voor alle studie gerelateerde zaken. Ten slotte ben ik de voorzitter. Ik zorg ervoor dat we ons best doen en onze leden laten merken waarom Nicolas Appert zo’n geweldige vereniging is.

Hopelijk tot snel!

Groetjes,

Job Smetsers 
Voorzitter Studievereniging Nicolas Appert

Hoofdsponsoren

Mars

Sponsoren

BCF Career Event

NS

Lees hier de laatste Food For Thought. Hét verenigingsblad van Nicolas Appert

Food For Thought

Bekijk hier alle foto's van onze activiteiten om deze te (her)beleven. Veel kijkplezier!

Photobook

Bij Nicolas Appert is altijd veel te doen. Bekijk onze aankomende activiteiten in de agenda

Agenda