Woordje van de voorzitter

Beste leden en bezoekers,

 

Het jaar is al een tijdje bezig, er zijn al 4 periodes van studeren met zowel leerzame als leuke Nicolas Appert activiteiten voorbij gegaan. Zo vond op 25 februari 2014 de Nicolas Appert bestuurswissel plaats en hebben we 3 nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen: Jens Riggeling, Floor Schreuders en Marise Hop. Op de algemene ledenvergadering behorend bij de bestuurswissel  waren onze leden in grote getale aanwezig wat we zeker op prijs stellen en we zijn dan ook blij met alle input die we van onze leden gekregen hebben. Op de officiële wissel volgde een gezellige wisselborrel waarbij wij veel leden en gastbesturen hebben mogen verwelkomen. Wij hopen als bestuur 2014 een mooi jaar neer te kunnen zetten met veel leuke activiteiten die nog mogen volgen. Zo heeft er op 27 februari weer een LSG-borrel plaatsgevonden, geheel in het thema van carnaval. De Kookcie heeft samen met de Tapcie ervoor gezorgd dat iedereen van lekkere drankjes en hapjes werd voorzien.

Op 4 maart heeft een groep levensmiddelentechnologen het bedrijf Loders Croklaan in Wormerveer bezocht, een bedrijf dat speciale oliën en vetten voor de levensmiddelenindustrie produceert. Op 4 maart was er ook het T3 feest, een feest dat samen met een aantal andere studieverenigingen uit Wageningen georganiseerd is. En zeker niet onbelangrijk heeft op 14, 15 en 16 maart het jaarlijkse Nicolas Appert weekend plaatsgevonden waarbij een grote groep levensmiddelentechnologen naar een gezellige kampeerboerderij in Drenthe is afgereisd. Het weekend is een weekend vol gekke spellen, uitgaan en vele andere activiteiten geworden. En zeker niet onbelangrijk hebben de verschillende jaren levensmiddelentechnologen elkaar weer beter kunnen leren kennen op het weekend.

Ook voor de aankomende periode staan er weer vele leuke Nicolas Appert activiteiten op de agenda die je studie verrijken en gezelliger maken. Enkele hoogtepuntjes die nog op de agenda staan zijn een chique diner, de jaarlijkse beerolympics en een excursie naar Yakult.

Namens het hele bestuur, veel succes in de komende periode en kom vooral bij onze activiteiten langs voor de nodige ontspanning en verrijking van je studie!

Hopelijk snel tot ziens,


Pieter-Paul Thijssen


Voorzitter van Nicolas Appert

Template by a4joomla, modified by Jasper Bokkers