Woordje van de voorzitter

Beste leden en bezoekers,

 

Welkom op de website van Nicolas Appert. Hier kunt u van alles vinden over onze studievereniging voor de Food Sciences: van commissies tot sponsoren en van het fotoboek tot de agenda.

Op dit moment bevinden we ons in de tweede helft van het academisch jaar. Dat betekent dat we uitkijken naar een aantal bijzondere, vrij zomerse activiteiten. In maart vindt voor het eerst de broers- en zussendag plaats, een mooi moment om het studentenleven met onze naasten te delen. In april gaan we lekker een aantal uur rennen met de Batavierenrace en in mei is het tijd voor het altijd beruchte NA-weekend. Dit is slechts een kleine greep uit het brede scala activiteiten van dit half jaar. Naast deze activiteiten vinden er een hoop borrels en feestjes plaats en zijn er natuurlijk ook de carrière- en sponsorgerelateerde activiteiten.

Dit deel van het jaar is het aan ‘Bestuur 2015’ om de vereniging draaiende te houden. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over Nicolas Appert,  stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Coen d’Ancona, onze secretaris, zorgt er dan voor dat de vraag bij de juiste persoon aankomt: Sian Houlder gaat namelijk over het geld, Sten ten Klooster over de commissies, Thirea Peters over de meeloopdagen, opendagen en de studie en Marijke Zonnenberg over de sponsoren.

Hopelijk tot snel!

 

Bas Overgaauw,

 

Voorzitter van Nicolas Appert

Template by a4joomla, modified by Jasper Bokkers