Woordje van de voorzitter

 

Beste leden en bezoekers,

 

Dit jaar hebben we al vele mooie Nicolas Appert activiteiten mogen meemaken, onder andere het jaarlijkse Nicolas Appert weekend, het Chique diner en een excursie naar een gelatinefabriek in België. Ook heeft er in de vijfde periode weer een Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Voorafgaand heeft de kookcommissie weer heerlijk gekookt voor de aanwezige leden en het bestuur en hebben we gezellig met zijn allen kunnen eten. Op de ALV zijn onder andere twee nieuwe commissies voor het aankomend jaar in het leven geroepen, een commissie die een dag speciaal voor onze broertjes en zusjes gaat regelen en een commissie die leuke goodies/ promotieartikelen voor de vereniging gaat bedenken. Zo kan onze sterk groeiende studievereniging plaats bieden aan zoveel mogelijk leden die actief willen zijn binnen Nicolas Appert en worden er steeds meer leuke dingen voor de leden bedacht!

De verschillende commissies van Nicolas Appert zijn het gehele jaar druk bezig met het organiseren van allerlei verschillende soorten activiteiten. Een aantal commissies zoals de weekendcommissie of de introductie commissie hebben hun taak er voor dit collegejaar al opzitten. Maar in de zesde en laatste periode staan er zeker nog een aantal niet te missen activiteiten op de agenda. Zo organiseert bijvoorbeeld de sportcommissie de deelname vanuit Nicolas Appert aan de openbare Nederlandse chemie sportdagen en onze kookcommissie de eindejaarsbarbecue.

Een hoogtepuntje dat nog op de agenda staat is het integratiegala samen met een aantal andere studieverenigingen in Wageningen. In de tweede week van de periode reist een groep van meer dan driehonderd studenten af naar een chique locatie om daar gezamenlijk, passend gekleed helemaal los te gaan. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog een aantal borrels en excursies die op de agenda staan. Het bestuur is vanzelfsprekend ook al druk bezig met de planning van het aankomende jaar. Zo zullen de aankomende eerstejaars in de AID kennis komen maken met onze vereniging. Het zullen er dit jaar naar verwachting weer meer zijn dan vorig jaar.

Namens het hele bestuur, veel succes in de laatste periode van het jaar en kom vooral bij onze activiteiten langs voor de nodige ontspanning en verrijking van je studie!

Hopelijk snel tot ziens,


Pieter-Paul Thijssen

Voorzitter van Nicolas Appert

 

Template by a4joomla, modified by Jasper Bokkers