Woordje van de voorzitter

 

Beste leden en bezoekers,

 

Het nieuwe collegejaar is alweer in aantocht, met de studiedag tijdens de AID was Nicolas Appert ook vertegenwoordigd en hebben de nieuwe eerstejaars kennis kunnen maken met Nicolas Appert.  Zowel bij de bachelor- als de masterstudiedag hebben we zeer veel nieuwe gezichten mogen begroeten. Zo heeft onze bacheloropleiding levensmiddelentechnologie zelfs de meeste nieuwe eerstejaars (146) van Wageningen! Hopelijk hebben alle leden een beetje kunnen genieten van hun welverdiende vakantie en hebben degenen die nog aan de bak moesten tijdens de herkansingsweken deze goed volbracht. Het afgelopen jaar zijn er veel leuke Nicolas Appert activiteiten geweest, eigenlijk teveel om op te noemen maar als er dan een paar uitgepikt moeten worden zijn dat toch wel de verschillende weekendjes weg als het eerstejaarsweekend, het NA weekend en de ONCS,  het integratiegala samen met een aantal van onze broertjes studieverenigingen en niet te vergeten de verschillende excursies naar de levensmiddelenbedrijven en de eindejaars BBQ.

Aankomend jaar zullen de verschillende commissies van Nicolas Appert ook weer veel verschillende activiteiten organiseren, nieuw dit jaar is de broertjes en zusjes dag. Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor de broertjes en zusjes van de levensmiddelentechnologen. Daarnaast is er een nieuwe commissie opgericht het afgelopen jaar die zich zal bezig houden met het ontwerp van promotieartikelen voor Nicolas Appert, zoals bidons, zonnebrillen en truien. Door middel van deze nieuwe en de vele andere commissies kan onze sterk groeiende studievereniging plaats bieden aan zoveel mogelijk leden die actief willen zijn binnen Nicolas Appert en worden er steeds meer leuke dingen voor de leden bedacht! Kijk ook eens onder het kopje commissies om de verschillende commissies van het afgelopen jaar te bekijken.

Hopelijk mogen we veel nieuwe leden verwelkomen tijdens de AID en kunnen we gezellig een broodje eten met onze nieuwe leden tijdens de eerstejaarslunch. Daarnaast zijn alle leden welkom op de Kick-Off party op donderdag 11 september om onder het genot van een biertje of een glaasje fris het nieuwe collegejaar in te luiden.

Namens het hele bestuur, veel plezier met de AID en kom vooral langs bij een van onze activiteiten voor extra gezelligheid en leuke nieuwe dingen!

Hopelijk snel tot ziens,

 


Pieter-Paul Thijssen

Voorzitter van Nicolas Appert

 

Template by a4joomla, modified by Jasper Bokkers